Явор Димитров

19.06.1965-11.09.2008


Известни са най-успешните ИТ мениджъри за 2013 година
12.12.2013

По традиция наградите бяха раздадени в три категории – “Иновации”, “Ефективност” и “Мениджмънт”.

Пламен Зюмбюлев, директор на дирекция “Експлоатация на телекомуникационна мрежа и ИТ” в Мобилтел, Светослав Богданов, ИТ мениджър на BAUHAUS България и Георги Апостолов, ръководител на отдел “Информационно обслужване” в Алкомет АД и са носителите на наградата “ИТ мениджър на годината” за 2013г. Те получиха отличията на тържествена церемония на 11 декември в хотел “Шератон”.

IT manager of the year 2013

Пламен Зюмбюлев, Светослав Богданов, Георги Апостолов


Конкурсът “ИТ мениджър на годината”, който се проведе за шести пореден път, се организира от Клубът на ИТ мениджърите в България и списание CIO. Неговата цел е да отличи ИТ директорите, допринесли за развитието на бизнеса чрез ефективно използване на  информационни технологии и да открои важната роля на ИТ мениджърите в ръководството на компаниите.

По традиция наградите бяха раздадени в три категории – “Иновации”, “Ефективност” и “Мениджмънт”.

management 2013

В категория “Мениджмънт” най-висока оценка за своята работа през изминалата година получиха: Пламен Зюмбюлев, директор на дирекция “Експлоатация на телекомуникационна мрежа и ИТ” в Мобилтел, Ивайло Баргански, ръководител “Информационни технологии”, Луфтханза Техник София ООД и Драгомир Маринов, ИТ Мениджър, Булгартабак Холдинг АД

Вичев, Зюмбюлев

Голямата награда в тази категория бе присъдена на Пламен Зюмбюлев. Авторската статуетка символ на това престижно отличие бе връчена от Мирослав Вичев,  председател на УС на Клуба на ИТ мениджърите в България.

 

Ефективност 2013

Георги Георгиев, Красимир Иванчев, Георги Апостолов

В категория “Ефективност” победител е Георги Апостолов, ръководител на отдел “Информационно обслужване” в Алкомет АД. С отличия в тази категория са също Георги Георгиев - ръководител на ИТ отдел, ПроКредит Банк и Красимир Иванчев - ИТ мениджър и административен мениджър на отдел Здравеопазване за България, Румъния и Молдова в Байер.
Георги Апостолов получи своята награда от Красин Димитров, заместник-министър на икономиката и енергетиката.

Победител в категория “Иновации” е Светослав Богданов, ИТ мениджър на BAUHAUS България.
Финалисти в тази категория са също Нено Ширтев - ИТ мениджър, Белла България и Юлия Шивергева, ИТ програмен мениджър, Приста Ойл.

Светослав Богданов

Наградата на Светослав Богданов бе връчена от Георги Тодоров, зам.министър на  транспорта информационните технологии и съобщенията.

Антонио Захариев

По време на церемонията отново бе връчена и специалната награда в подкрепа на иновациите и младите хора, учредена в памет на Явор Димитров, един от основателите на клуба на ИТ мениджърите и член на УС на клуба. Носител на това отличие за 2013 година стана Антонио Захариев, ИТ мениджър в Тандем – В.

Оригинална публикация