Явор Димитров

19.06.1965-11.09.2008


Образователен център организира курсове за брокери и консултанти
02.09.2005

Образователен бизнес център "Хермес" организира курсове за брокери и инвестиционни консултанти, съобщиха за Investor.bg от центъра. "Тези курсове се организират, за да помогнат на желаещите, които искат да се явят на изпитите, организирани от Комисията за финансов надзор", каза Даниела Велкова от "Хермес".

Все още обаче от КФН не са обявили кога са следващите дати за провеждане на изпити за придобиване на разрешение за брокер или инвестиционен консултант.

Курсът за брокери ще започне на 12 септември, а този за консултанти - на 15 октомври. Продължителността на курсовете е един месец.

Лектори ще бъдат Борислав Богоев – директор на Дирекция “Инвестиционни посредници. Пазари на ценни книжа” в КФН, Десислава Пачева, Ина Райкова, Калоян Кълчевски, Десислава Димитрова, Елена Цветкова – КФН, Явор Димитров - началник отдел “Платежни системи” Българска Народна Банка, Иван Такев -  Българска Фондова Борса, Маню Моравенов  - изп. директор на “Феър плей пропъртис АДСИЦ”  и Тодор Недев - УНСС - катедра “Финанси”.

Оригинална публикация